lördag 28 januari 2017

Årets första semla (men inte sista)

På vägen hem från min lilla utflykt idag (som jag får skriva mer om imorgon) passade jag på att stanna till och storhandla. Dagsfärska semlor för 10 kronor styck var ju naturligtvis helt oemotståndligt, så nu har jag precis druckit eftermiddagskaffe och avnjutit bakverket på bilden.


Årets första, alltså. Men årets sista lär det ju inte bli. Kanske gör vi egna nästa gång, fast nackdelen med det är att det är försvinnande lätt att smälla i sig TVÅ på raken, bara för att man kan. Tur att trädgårdssäsongen är i antågande, så att jag får "gräva av" mig lite grann sen.

5 kommentarer:

 1. Åh, så gott! Blev helt plötsligt så sugen på att baka egna... Tur att det kommer att ha gått över i morgon - grävsäsongen är ju trots allt några månader bort!
  Kram Elin

  SvaraRadera
 2. !0 kr var ett billigt pris! I torsdags fick vi semlor av en kund (det var ju billigt för oss) och de var så himla goda, jag hade lätt ätit två på en gång men insåg att då skulle en kollega bli utan, inte bra för trivsamheten och sammanhållningen.
  Ha en fin lördag kväll!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 3. Vi köpte också semlor igår men hann inte äta dom.....:) Efter detta tänker jag nog dra ner på socker igen....ett tag i alla fall.....varför är det så svårt att äta bara liiite socker?! Ja som sagt så går det ju närmare och närmare trädgårdssäsongen för varje dag även om det är flera månader kvar här.
  Hoppas du får en fin söndag också! Kram/Nettan

  SvaraRadera
 4. Åh så gott! Är du i Hässleholm framöver igen så måste du fika på Café Verum! (Mittemot gamla T4 regementet)
  Deras hembakade semlor är heeeelt underbara!
  Ha det fint!
  Kram
  Jenny

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet var det ligger, men har aldrig varit där. Det får det bli ändring på. Tack för rekommendationen! :-)

   Radera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!