tisdag 10 januari 2017

Julstjärnor i januari

Vad gör ni med julblommorna i januari? Julstjärnor, till exempel? Man kan ju inte bara kasta bort dem, när de fortfarande är så fina. Jag har samlat ihop mina och "tryckt ner" alla tillsammans i en enda stor korgliknande kruka. Om man kisar lite grann kan man låtsas att det är en maffig bukett, hihi! Glad är jag iallafall att jag var smart och köpte vita, för det känns ändå mindre juligt. Nu får de stå kvar här i röda rummet, iallafall ett litet tag till.


Och vet ni, idag har jag mini-fredag! Den här terminen är jag nämligen ledig på onsdagar, vilket känns nytt och oprövat, men riktigt bra så här långt. Att aldrig jobba mer än två dagar i rad känns som något jag kan vänja mig vid. Nu går jag bara och väntar på att posten ska komma med mina nya gardiner (är det att hoppas på för mycket, PostNord?), så jag kanske kan ägna morgondagen åt att piffa till i köket. Det skulle göra det ännu trevligare att vara ledig på en onsdag!

3 kommentarer:

 1. Jeg har gjort det samme som du: Købt hvide julestjerner og samlet dem et enkelt sted her efter jul. Mine står på køkkenbordet. Jeg har vist dem her: http://mitlandliv.dk/blomsterbilleder/
  Det er dejligt at have en fridag midt på ugen. Så tager arbejdet aldrig overhånd :-)
  God fridag i morgen!

  SvaraRadera
 2. Så fint det blev! Älskar verkligen att se att du använder DUK, detta gammalmodiga textiltrick som ger en rejäl skjuts framåt i hemtrevnad:) Ha en fortsatt mysig onsdag!
  Skorpan

  SvaraRadera
 3. Tror du helt klart kan vänja dig vid tvådagarsveckor, det har jag gjort! ;) Har varit ledig onsdagar nu i flera år, och det är sååå skönt att slippa ha den där "måndagsångesten" om att det är en hel massa vardagar tills nästa sovmorgon och ledig dag! Helt klart bäst att va ledig mitt i veckan istället för att förlänga helgen, som visserligen vore skönt, men själv har jag alltid lite svårare att komma igång ju längre jag har varit ledig, så det här passar mig bäst!

  Hoppas du haft en skön onsdag, det har jag! ;)
  Kram Gunilla

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!