torsdag 9 februari 2017

Mandelmanns gård

Vi är många som är rörande överens om att "Mandelmanns gård" på TV4 är vinterns tveklöst största lyckopiller. Jag menar, vem behöver äta vitaminer när man kan få en rejäl dos ren och skär livsglädje varje torsdagkväll? Vilken befrielse i ett annat så dystert mediaflöde just nu. På fredagsförmiddagarna sitter jag och mina kollegor och ler saligt i fikarummet, medan vi diskuterar veckans avsnitt och redan längtar till nästa. Ny torsdag, nytt avsnitt. Och idag är det torsdag, hurra! 

Bildkälla

Jag läste just i en av aftonblaskornas nätupplaga att Gustav och Marie Mandelmann är smått tagna på sängen över det gensvar programmet har fått, och att de redan nu har börjat bli nervösa över vilken anstormning av besökare till deras gård det kan tänkas bli i sommar. För visst är vi många som är sugna på att åka dit? Om du av någon anledning har missat programmet, eller om du bara vill njuta av härligheten igen, så kan du se de tidigare avsnitten HÄR.

6 kommentarer:

 1. Glæder mig. Har besøgt gården flere gange. Desværre kan jeg ikke se årets tidligere udsendelser. Men mindes endnu udsendelserne på SVT1 for år tilbage. Du har helt ret - rene vitaminer!

  SvaraRadera
 2. Givetvis ska jag titta ikväll, det är underbara människor, enkla och chosefria och njuter av sin gård. Hemskt gärna vill jag besöka dem någon gång. Tyvärr har jag hört att folk fått vända då det varit fullt på parkeringen så jag förstår att de känner lite oro inför alla besökare kommande säsong.
  Kram Eva

  SvaraRadera
 3. Ja, de har nog all anledning att förbereda sig för invasion redan nu. Tycker också programmet är veckans Tv-höjdpunkt.
  Allt gott
  /Anette

  SvaraRadera
 4. Håller med - man blir lycklig långt in i själen av Gustav och Marie!! Det har varit mycket besökare på gården redan innan TV-serien så dom har nog anledning att vara nervösa.
  Ha det så gott !
  Kram/Isa

  SvaraRadera
 5. Ett underbart ställe som jag försöker besöka minst en gång varje säsong. Du och dem har nog helt rätt i att det blir många fler besökare.

  Carina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Stod i samma artikel att de funderade på att göra någon slags bokningssystem eller "biljettförsäljning" via hemsidan, om det blir för kaosartat. Trist om man förlorar möjligheten till spontana besök, men jag förstår dem.

   Radera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!