torsdag 16 februari 2017

Videkissar och tallrikar

De senaste två dagarna har det nästan varit en smula vårväder i nordöstra Skåne. Jättekallt med minusgrader på morgonen, men solsken och vårtemperaturer på eftermiddagen. Och fågelkvitter! Jag förstärker den ljuvliga vårkänslan med videkissar inomhus. 


Jag ÄLSKAR videkissar! Så små och fluffiga och gosiga, att jag mest bara vill pilla på dem. (Och det gör jag, hihi!) Det blir nästan inte vårigare än så här. Och nog tycker man sig se Elsa Beskows lilla Videung sovandes fastkilad där mellan grenarna?


Efter jobbet idag åkte jag ner till vårt lokala Schenker-ombud och hämtade ut ett paket, innehållandes 6 stycken Swedish Grace-tallrikar. (Ni minns kanske att jag köpte två för ett par veckor sedan.) Jag la ett sista-minuten-bud på Tradera i söndags (tack för tipset Elisabeth!) och hade turen att vinna auktionen och få dem för HALVA butikspriset. De är sprillans nya och oanvända, för etiketterna sitter kvar undertill. Det får man väl ändå kalla ett fynd? Jag känner mig snudd på odrägligt nöjd!


Nu är det snart dags att bänka sig för ett nytt avsnitt av Mandelmanns på TV4. Vilken bra avslutning på dagen! Och imorgon är det fredag.

3 kommentarer:

 1. Älskar att det snart är vår, trots att snön fortfarande är kvar här uppe, så är dagarna längre och solen börjar värma. Bänkar mig framför mandelmanns också! 💗

  SvaraRadera
 2. Vad kul att du vann tallrikarna, grattis. Ja videkissarna är så fina. Själv har jag en rödstammad sort och videkissarna på den är väldigt stora och avlånga. Hur fina som helst. Ha en trevlig helg!

  SvaraRadera
 3. Aha, jag trodde att videung som sov syftade till trädet:)
  Skorpan

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!