onsdag 15 februari 2017

Små citroner gula

Shabby-fake-magnetkalendern, som tidigare hängde på väggen i köket, har åkt ner till förmån för en tavla med gula citroner. Den kändes som ett lagom fräscht alternativ i väntan på att jag ska komma på vad jag egentligen vill ha där. Och så var ju ramen redan grön! (Tack faster M! Den kommer från dig!)


Ytskikten i vårt kök är definitivt i behov av en rejäl uppfräschning Det är både revor, hål och fläckar i det pappspända taket, och väggarna blev ganska hårt åtgångna när vi drog om elen för ett par år sen. En ny omgång färg skulle inte skada, om man säger så. Dessutom lossnar golvmattan (som vi lade in själva för snart 9 år sedan) från golvlisterna om man har dammsugaren på med för starkt sug när man dammsuger. (Tur att vi inte dammsuger så ofta, hihi!)


Ännu ett projekt på att-göra-listan, med andra ord. Fast det är väl en evinnerlig tur att man har den där listan. För tänk vad långtråkig tillvaron skulle bli annars!

4 kommentarer:

 1. Tavlan blev superbra där. Hur snyggt som helst! Trots det försöker jag titta någon helt annanstans på bilderna... vad är det där för charmiga gula filurer som står på det nedre hyllplanet? Salt och pepparkar? Hm, får man önska en närbild? =D
  Ha det fint!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, visst är de charmiga! Kommer från min farmors kök. Närbild på dem finns i det här gamla inlägget:
   http://frokengronsblog.blogspot.se/2010/12/omak-och-pryttlar.html

   Radera
 2. Det är så ljuvligt vårigt i ditt kök! Bakbordet är också så fint, du kan verkligen få till det!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 3. Tänk då vilken tur att en kan dölja alla skavanker med fina små blickfång. Riktigt fin citrontavla! Liza

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!