tisdag 14 februari 2017

Hjärtats alla dagar

På dagens kalenderblad står det Alla hjärtans dag. I bistra tider som dessa kanske världen behöver en kärleksfull dag mer än någonsin. Fast nog tänker jag att alla de där andra 364 dagarna är minst lika viktiga. De där dagarna som är livet. Nog borde vi ta oss tid att fira hjärtats ALLA dagar. 


Det låg en härlig chokladask och väntade på kaffebryggaren när jag kom upp imorse, vilket onekligen satte guldkant på min morgontrötta tisdagsrutin. Fast både jag och maken är ändå rörande överens om att tvåsamheten är minst lika fin de där andra 364 dagarna. De där dagarna när vi har vardag tillsammans, med allt vad det innebär. De där dagarna som är det riktiga livet. Hjärtats alla dagar. 

3 kommentarer:

 1. Jo visst är det så - de övriga 364 dagarna är precis lika bra. Men choklad är ju aldrig fel...
  Ha en fin onsdagsledighet!

  SvaraRadera
 2. Bra skrivet, håller med! :) Man ska ta vara på ALLA dagar med sina nära och kära! Men..... visst är det fint med en extra knorr på tillvaron ibland. Även en liten gest förgyller dagen. Hoppas du haft en fin alla hjärtans dag!
  Här har bara varit såååå härligt. Takdropp, fågelkvitter o solsken. Jag har varit ut och promenerat både med och utan hund flera gånger!
  Kram/Nettan

  SvaraRadera
 3. Vilken make! ��
  Skorpan

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!