onsdag 6 september 2017

Det blev ett spa-skåp!

Det "bidde" visst inget färgskåp i källaren. Det "bidde" ett spa-skåp bredvid badkaret i tvättstugan istället. "Vi sätter det här inne så länge," sa jag till maken när vi baxade mitt nymålade loppisskåp nerför källartrappan strax innan regnet började falla i söndags kväll. "Jag ska bara testa en sak..." sa jag sen. Och nu blir det kvar där. (Varför det är märken på den vänstra lådan? Well, de uppstod när jag var tvungen att bruka våld för att kunna stänga den ordentligt, haha!)


Vilken dröm att ha ett helt skåp med bubbel, salt och annat trevligt man vill ha i badet! Nu körde jag lite man-tager-vad-man-haver, med sådant som redan fanns hemma, som typ små gratisflaskor som jag plockat med mig från diverse hotell och plastflaskor med billigt badsalt från mataffären. Skrubbsvamp och ryggborste hade vi också redan. I trälådan gömmer sig fula schampo-flaskor.


Framöver ska jag se till att proppa skåpet ännu mer fullt med lyxiga badprodukter. För badar i badkaret gör vi båda två här hemma. Det är ju verkligen höjden av vardagslyx!

4 kommentarer:

  1. Det blev ju perfekt med ett spa-skåp nere i tvättstugan! Vilka härliga idéer du alltid har!
    Kram Eva

    SvaraRadera
  2. Åh vad lyxigt med ett särskilt spa- skåp och härlig färg!Du kan du!
    Kram / Nettan

    SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!