måndag 27 november 2017

Evighetsbukett

Med tanke på hur mörkt och regnigt vädret blev sen, så känns det extra fint att ha bildbevis på det härliga dagsljus som faktiskt silade in i stugan på morgonen igår. Fotografnörden i mig rusade runt på våra 76 kvadratmeter och smällde av bilder i rasande takt, hihi!


Ser ni blommorna där i den runda glasvasen? Det är samma bukett som jag köpte för över två veckor sedan! Det kan man kalla en bra investering. En evighetsbukett, helt enkelt! Eukalyptusen börjar förvisso bli lite torr i bladen, men det ser man inte om man inte känner på dem. Och om ni undrar om hela huset lutar så gör det förvisso det, men på bilden här nedan är det nog mest den ivriga fotografen som är lite sne'!


Spisen ser nästan påskpyntad ut, men den där gjutjärnstuppen står faktiskt där 11 månader om året. Nästa helg är det dock dags för den att få en månads välförtjänt semester. Lykta och skål står naturligtvis inte där när vi eldar i spisen, men tuppen klarar allt. 


Dags att gå och måndagssjunga lite med min härliga kör. Det är den bästa anledningen till att måndagar är ganska trevliga, trots allt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!