tisdag 21 november 2017

Helt legitimt

Det där med välgörenhetsloppisar borde ju enbart räknas som en win-win situation, fast för loppisrävar som undertecknad innebär de också lite av ett problem. Eftersom pengarna går till något bra, så blir det ju plötsligt helt legitimt att shoppa precis hur mycket som helst! Som när maken och jag besökte Canville i Osby i lördags och återigen fyllde en hel bagagelucka med pryttlar som vi inte ens visste att vi behövde...


Eldstadsskyddet var egentligen ett totalt onödigt köp, för det tar alldeles för stor golvyta i anspråk framför öppna spisen i gröna rummet. Men det var ju så himla vackert där det stod i affären, och så kostade det ju bara 95 kronor! Nu har vi iallafall världens snyggaste hydrofor-kamouflage nere i källaren, hihi! Och vem kan motstå stora vackra glasflaskor? Inte jag iallafall. Jag älskar att de ser ut som stora såpbubblor och tänker att de blir fina ute i trädgården nästa sommar. För välgörenhetens skull (yeah right...) köpte jag TVÅ! 


Maken hittade en gammal mjölkkanna, som han först hade speciella planer på att måla om och använda i ett marknadsföringsprojekt. Fast den är ju så himla cool precis som den är, med text och allt! Jag tror jag ska försöka övertala honom att den måste bli kvar här hemma. Eller så får jag åka till någon annan välgörenhetsloppis och köpa en ny kanna åt honom, hihi!


Nog är det roligare att plocka sin dagliga dos Kvinna-vitaminer ur en snygg burk i glas? Och naturligtvis tänker jag att den där burken kommer att bli kul som rekvisita i det där perfekta läkarskåpet, som jag ska hitta till badrummet någon gång i framtiden. Det är fullt normalt att fixa detaljerna innan man har  alla grundförutsättningar klara, eller hur?


Sen köpte jag en sådan där målarjacka i vit kanvas, som proffsmålarna har, men den kom inte med på bild. Invigd är den iallafall, för jag var duktig och hade den på mig när jag målade den där ljusstaken senare på lördagen, fast då ville jag inte vara med på bild...

2 kommentarer:

  1. Vilket härligt inlägg! Glasflaskor är så vackert i trädgården. Ni är superduktiga på att hitta fina och roliga saker.
    Kram Eva

    SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!