fredag 24 november 2017

Mera LED

Blogginlägget igår, där jag skröt om hur jag minsann inte julpyntar förrän lördagen innan advent, var visst fake news, haha! För när vi var i mataffären efter jobbet idag hittade jag en sju meter lång batteridriven ljusslinga, som jag naturligtvis var tvungen att prova så snart jag kom hem. Jag  klafsade raka vägen ut i mörkret och hämtade in en zinkhink och ett flätat klätterstöd (som duktiga Pernilla har gjort), och vips så har jag nu gjort mig en liten adventsgran. En hel vecka i förväg, hujedamig!


Det är en sådan där LED-slinga med tajmer, där man även kan ställa in en massa blinkeffekter om man vill. (Fast det vill man inte.) Fint varmt ljus är det också. Min lilla installation ska få stå utomhus framöver, men just nu får det vara nog med mörkerpromenader för en kväll. Himla smidigt med batteridrivna lampor utomhus iallafall, så att man slipper hålla på och dra en massa sladdar kors och tvärs över hela gården.


Jag kan tänka mig att sätta upp sådana här på fler ställen i trädgården. Jag får nog traska ner till affären och köpa fler imorgon, helt enkelt. 

2 kommentarer:

  1. Ljus både ute och inne vill vi ha den mörka tiden, jag tycker inte att det är julpynt. Tomtar är julpynt .... och de får vänta!
    Kram Eva

    SvaraRadera
  2. Klätterstöd kan man ha användning för året om. Snyggt blev det.

    SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!