tisdag 2 januari 2018

En sväng till Malmö

Jag hade en tid att passa i Malmö på morgonen idag, så jag tog tåget dit från Hässleholm redan före klockan 8 imorse. Puh, så ovant det var att gå upp så tidigt efter att ha haft sovmorgon två veckor i rad. Mitt ärende var raskt avklarat, så efter det passade jag på att kila vidare hem till en väninna som bor i närheten. Där bjöds det på förmiddagsfika med nybakade scones och färskpressad apelsinjuice, mums!


Sen gled vi på stan en sväng. Bland annat kikade vi runt lite på H&M Home, som jag tycker har ett himla trevligt och synnerligen prisvärt koncept. Jag köpte med mig fem små glasvaser, som jag ska ställa i det lilla fönstret ovanför diskbänken och fylla med gröna kvistar och små snittblommor i vår och sommar. 


För att förstärka blomstertemat lite grann, så köpte jag också en mjukiströja med rosapplikationer på både armar och huva. Den matchar soffan fint i färgerna, så jag kommer vara himla fin när jag ligger där och päser på kvällar och helger, hihi! Att den är alldeles fluffig och mjuk på insidan är bara en bonus.


På väg hem på tåget budade jag på ett jättefint gammalt läkarskåp på en nätauktion, men föga förvånande stack priset iväg rejält mot slutet, så det var bara att inse sig besegrad. Grattis till den som blir lycklig ägare av det här, eller vad säger ni? Jag hade iallafall älskat att ha det i vårt badrum istället för den fula gamla golvhyllan från IKEA. (No offence IKEA, jag gillar er på många andra sätt!)

Bildkälla

Imorgon börjar jag jobba igen. Tänk vilken tur att jag har tränat på att gå upp tidigt redan idag! Törs man hoppas på en mjukstart, månntro?

1 kommentar:

  1. Ja huu så trött man är när väckarklockan ringer! Helt hopplöst...
    Snygg tröja och fina små vaser, bra tips. Skåpet hade suttit som en smäck i mitt badrum också :)
    Ha en fortsatt skön vecka.
    Kram från Titti

    SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!