söndag 21 januari 2018

Rosa tulpaner i gul burk

Idag har jag pysslat i köket. Diskat och plockat undan lite, medan jag har lyssnar på poddar i mina trådlösa hörlurar. Så ljuvligt det är att bara vara hemma och skrota, i synnerhet när dagsljuset silar in i stugan. Det är man inte direkt bortskämd med om vardagarna.


Jag ville ha en stor kruka att sätta gårdagens tulpaninköp i, men det var så mörkt igår kväll, så jag orkade inte gå ut i ladan och rota. I pysselrummet i källaren hittade jag en stor gul plåtburk, som jag tömde på sitt innehåll och använde istället. Det blev riktigt charmigt. Lite Villa Villerkulla möter Bråkmakargatan, så där. 


Den gröna löparen köpte jag på Indiska för några veckor sedan. Jag älskar den där dovt grågröna färgen, som passar så bra till de flesta färger här hemma. Ja, den funkar till och med i röda rummet!


Nu väntar jag på att eftermiddagskaffet ska bli klart. I ugnen står en plåt med smörcroissanter som vi ska mumsa därtill. (Löjligt gott, det där.) Och så har jag köpt årets första nummer av Allers Trädgård som jag också tänkte spisa till kaffet. Vad mer kan man begära av en söndag i januari?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!