måndag 5 februari 2018

Hopp om liv, hopp om badrum

Vi vaknade till -9 grader imorse och en bil som till en början inte riktigt gillade läget. (Mina fördomar om pjoskiga fransmän stärktes avsevärt, haha!) Men sen har det varit solsken från en klarblå himmel under precis hela dagen, och när jag stod och väntade på 16.40-bussen hängde sig solen fortfarande kvar. Hela min kropp skriker av glädje: Det finns hopp om liv!!!


Väl hemma konstaterade vi att vi hade fått ett jättecoolt fönster i badrummet, och dessutom har det lagts värmeslingor och gjutits golv under dagen. Tänk er den här fönsternischen när det kommer vitt kakel på plats längs kanterna. Snyggare schampohylla får man ju leta efter. Och om ni undrar ifall det är snö som tornar upp sig utanför fönstret, så kan jag meddela att det bara är frigolit, hehe!


Imorgon blir det tätskikt, och på onsdag börjar de med plattsättning. Jag kan knappt bärga mig, men det går verkligen undan får jag säga. Kanske man rentav kan hoppas på ett helt färdigt badrum till nästa vecka? Sen flyttar jag in där permanent, hihi!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!