torsdag 15 februari 2018

Liten sneak peek

Redan på förmiddagen idag skickade min kära granne ett MMS med bildbevis på att rörmokaren minsann var på plats hemma på Solhäll. Och mycket riktigt, när jag kom hem var både handfat, toalett och dusch på plats. Elektrikern har också varit här och kopplat in både lampor och fläkt under dagen. HURRA, vad härligt! Kvällsbilder är ju aldrig kul att bjuda på, men en liten sneak peek får det ändå bli. 


Som ni ser är det inte mycket golvyta vi har att skryta med, men de viktigaste funktionerna går ändå in. Nu kommer det i och för sig till en liten glasvägg till höger om fönstret, och en duschdraperistång in mot väggen mellan duschen och toaletten, men jag är faktiskt förvånad över hur luftigt det ändå känns. 


Någon "premiärtur" på toaletten har det dock inte blivit än, eftersom rörmokaren hade lagt en lapp på locket och skrivit att vi behöver vänta till imorgon, så att silikonet får torka ordentligt. Toalettsitsen ska vi byta till en i svart, och dessutom skulle vattenlåset under handfatet egentligen vara kromat, så det får nog bli ett litet byte där också innan jag är 110% nöjd. 100% nöjd är jag allaredan, hihi!

1 kommentar:

  1. Åh, så härligt att det börjar bli klart och så fint och fräscht det blir! Så skönt med ett duschrum som både fungerar och är snyggt!
    Tack för att du visade, och jag minns känslan när mitt badrum blev klart i Stockholm efter stambytet - vilken lycka det var!
    Kram
    Lisa

    SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!