tisdag 29 maj 2018

In-between-bilder

Redan i slutet av förra veckan kom en charmig liten bastudörr på plats. Kanske det är praktiskt med bastudörrar i helglas, men för oss som vill åt den gamla stilen är det här perfekt. Som en bastu från 70-talet, hihi! Dörren lämnar vi nog som den är, men den liggande panelen (som är väggbeklädnad på bastuns yttervägg) tänker vi måla. Vilken nyans det blir återstår att se, men vi är iallafall inne på något ljust. 


Inne i bastun har vi fått gråa klinkers på golvet, som har fogats idag. Det blev himla snyggt, men kommer inte att synas så mycket, mer än när vi lyfter av golvlavarna för att städa. Lavarna står också snickrade och klara och väntar på att komma på plats. 


När det ändå har murats passade byggarna på att fixa till väggen runt det nya badrumsfönstret, som kom på plats när vi renoverade badrummet i februari. Vi använder samma hantverkare, så det ingick i planen redan då. När stugan sprutas med slutputs fixar de även till slutfinishen här. Ett ventillock har också kommit på plats i det som tidigare var ett öppet hål. 


Ja, det här blev ju varken före- eller efterbilder, utan snarare ett litet in-between-inlägg. Det är ändå kul att dokumentera vad som händer, för man glömmer så lätt efteråt. Tur man har bloggen, så att man kan gå tillbaka och titta. Kika gärna under etiketten "Renovering", om ni vill se vad vi har hittat på genom åren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!