torsdag 31 maj 2018

Nelly Moser och varm bil

Att det är torrt som fnöske i jorden tycks inte bekomma min klematiskompis Nelly Moser det minsta. Hon blommar och blommar, som om det inte fanns någon morgondag. Om än kanske lite mer solblekt än vanligt, men ändå. Jag älskar att hon nästan är lite så där kitschigt vacker. 


I övrigt är rabatterna på framsidan rätt trista nu, så här i skiftet mellan tulpaner och perenner. Torkan påskyndar ju inte processen precis. I den där vattentunnan till vänster finns det inte heller en endaste liten droppe. 


Och mitt i värmeböljan har AC:n lagt av på vår bil. Ja, ni förstår ju själva hur olidligt det är att sätta sig i den på eftermiddagarna efter jobbet, när den har stått stilla i värmen en sisådär åtta timmar eller mer. Själv åker jag ju buss för det mesta, men för min stackars man är det lite värre. Och på bilverkstan säger de att reservdelen vi behöver verkar vara restnoterad i hela Sverige. Det är mycket med det jordiska...

1 kommentar:

  1. Ohhh så läcker den är, Nelly Moser! Ja det är mycket med det jordiska, jag håller med. Besiktade min bil i värsta värmen i veckan, där rök semesterpengen när den ska lagas upp!! Men AC har jag tack och lov :)
    Ha en skön och solig helg nu...njut!
    Kram Titti

    SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!