fredag 25 maj 2018

Those summer nights

Ja, jisses vilka sommarkvällar vi har. Eller ah oh those summer night, som de sjunger i Grease. (Jag älskar för övrigt den där härligt nasala knorren som Travolta får till på slutet. Naaa haaaaajts liksom, hihi! ) Vädret i kombination med att det dessutom råkar vara fredagkväll känns ju ganska oslagbart ändå.


Maken hämtade upp mig efter jobbet, och med en marginal på 9 minuter sladdade vi in på parkeringen till vår lokala bygghandel för att titta på ett klickgolv till rummet i stugan. Vi fick låna hem tre varianter och bestämde oss ganska omgående för det ena. Ibland är vi himla okomplicerade när det gäller att fatta beslut, men varför dra ut på processen när det liksom blir bra på en gång?


Imorgon målar vi ytterligare några takbrädor, fast den här gången har vi varit förutseende och bett snickaren lägga fram dem så att vi kan måla dem innan de åker upp. (Ibland har vi faktiskt tur när vi tänker.) Det ska visst bli lite regn framåt eftermiddagen imorgon, så målningen får vi nog klara av på förmiddagen. Fast förra helgen torkade färgen på nolltid, så det ska nog gå bra ändå.


Regn är ju i ärlighetens namn ganska efterlängtat. Eldningsförbud råder i hela Skåne, och växtligheten är i stort behov av en rejäl rotblöta. Och så är det ju helt värdelöst att plantera nytt när det är så torrt i marken. Vi får väl se hur många droppar det kommer. Det slår mig att jag har glömt att sätta ut min regnmätare för i år, så jag ska nog gå och rota fram den nu. 

1 kommentar:

  1. Varmt är det, puh! Men jag njuter på i skuggan :)
    Lördag och ledigt...härligt!
    Kram från Titti

    SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!