lördag 4 augusti 2018

Ännu ett...

Augusti är verkligen loppisarnas tid i Skåne. Idag har jag lyckats klämma in en byaloppis i Verum, en flyttloppis på samma ställe, en bordsloppis vid Tydingesjön och en idrottsplatsloppis i Finja. Och ni kan aldrig gissa vad jag kom hem med... Ett badrumsskåp!!! Det fjärde i min samling, haha!


Det är onekligen lite knepigt, det där med att hitta ett badrumsskåp som passar i vårt nya fina badrum. De gamla retrovarianterna är himla charmiga, men ser så sjaskiga ut mot det rena vita kaklet. Jag provade faktiskt att måla om ett tidigare i vår, vilket blev hyfsat snyggt, men ändå inte riktigt klockrent. Dagens fynd är ett litet vitrinskåp i gediget trä med små glashyllor. Jag har redan målat om det ljusgrått. Knoppen är döful och ska bytas ut mot något annat. Om det blir aktuellt med att faktiskt sätta upp det här skåpet, vill säga...


En lykta hittade jag också, som nog inte är så gammal, men som redan har den perfekta rostiga patinan. 


Imorgon är det antikmarknad i vår lilla by. Förr om åren har den alltid ägt rum på marknadsplatsen i backen ovanför vårt hus, men i år går den av stapeln i byns fina hembygdspark. Det är nog ändå en mer passande miljö, får jag säga. Tänk om jag hittar ännu ett badrumsskåp, hihi!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!