söndag 12 augusti 2018

En bra avslutning på veckan

Idag har vi haft våra föräldrar här på middag. Det hade ju varit trevligt att kunna visa er den vackra kolatårtan jag serverade till kaffet idag, men den kastade vi oss över innan jag ens hann tänka på att hämta kameran, hihi! Däremot kan jag visa den fina grönrutiga burken, som mina föräldrar hade med sig. Den blir ett finfint tillskott till vårt mussäkrade skafferi.


Trevligt är det också att visa upp veckans samlade regnmängd, som i nuläget är uppe i över 40 millimeter. Och det regnar i skrivande stund också! Idag är faktiskt första dagen som det nästan känns som höst i luften. Skönt att få ta på sig ett par mysbrallor och frysa lite. Det sistnämnda har man ju längtat efter, får jag säga. 


Nu längtar jag faktiskt efter höststunderna ute på vår glasveranda, som har varit totalt olidlig att vistas på ända sedan början av maj. Med facit i hand hade vi nog egentligen inte behövt bygga någon bastu i sommar, hihi!


Ikväll lägger jag mig tidigt och bläddrar i mammas gamla veckotidningar. Det blir en bra avslutning på den här veckan, och en bra uppladdning för en ny.

1 kommentar:

  1. Visst är det skönt, att vi fått både regn och svalare väder!

    SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!