torsdag 2 augusti 2018

Here we go again

Efter att ha sett uppföljaren till "Mamma Mia" på bio i Kristianstad ikväll har mina mungipor fastnat i ett saligt flin som inte kommer försvinna i första taget. Inte för att manuset var speciellt välskrivet eller för att skådespelarna gjorde speciellt märkvärdiga prestationer (det var allt lite vi-har-roligt-tillsammans-på-sommarkollo-känsla över hela ensembeln), men vilket litet lyckopiller till film ändå! Jag vill också sjunga popdängor och dansa runt på en vacker grekisk ö med en massa glada människor... Och svänga med ett vackert hårsvall och le lika förtrollande charmigt som Lily James... Och leka "Titanic" i en båtför med Colin Firth...


Ikväll är första kvällen på länge som jag nästan fryser lite om armarna, och i natt ska temperaturen sjunka till 13-15 grader. Herregud, så skönt! Jag tror jag släpar ut min madrass och lägger mig ute på gräsmattan.

4 kommentarer:

 1. Måste se den filmen :) Ja efter att inte ha sovit en blund på hela veckan pga värmen så är nog det där med att dra ut madrassen inte helt fel...ska vara de där myggen då som äter upp mig då!!
  Nä nu längtar jag till klara höstdagar!
  Kram från Titti

  SvaraRadera
 2. Visst var filmen helt UNDERBAR - ett riktigt lyckopiller!!!
  NU kan man äntligen vara i trädgården igen och ta hand om allt överblommat när äntligen den värsta värmen gett sig -härligt !
  Ha det så gott !
  Kram/Isa

  SvaraRadera
 3. Min dotter har sett den och var helt salig, så nu vill hon ha med mig på den, så vi skall nog gå och se den i morgon. Jag gillade ju ettan, och musiken är bra, var ju ett "Abba-fan" på den tiden det begav sig...;) Så jag tror det kan vara en härlig film! "Djupingfilmerna" får man väl se en annan gång!
  Kram Gunilla

  SvaraRadera
 4. Jag tyckte filmen var jättebra, bättre än den första filmen.

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!