tisdag 21 augusti 2018

Sista numret

I flera år har jag varit en trogen prenumerant av tidningen Drömhem och trädgård, men nu är det alldeles säkert slut med det, för tidningen ska läggas ner. Lite synd tycker jag, men i vårt digitala samhälle är det väl ett faktum att vanliga papperstidningar inte säljer tillräckligt bra längre. Det allra sista numret damp ner i min brevlåda idag. Jag får väl läsa det med andakt. 


Om man har nummer kvar på sin prenumeration kommer man tydligen att få tidningen Femina i lådan istället. Inget ont om den, men det där med mode och skönhetstips är inte riktigt my cup of tea. Jag ska nog slå en pling till kundtjänst och kolla om man kan få något mer trädgårds- och inredningsinriktat istället. Hej då Drömhem och trädgård! Jag kommer sakna dig.

16 kommentarer:

 1. Va? Det är ju bästa inredningstidningen och den enda jag läste länge. Men slutat läsa tidningar helt då jag tyckte att innehållet började kännas lite väl tunt och inte så intressant. Hästtidningen Equipage lägger också ner med numret som är ute nu. Kommer nog se fler tidningar läggas ner

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med om att det har varit den bästa inredningstidningen. Man får väl läsa om alla sina gamla nummer. Kanske rentav lägga en i brevlådan varje månad och låtsas att den är ny. Man glömmer ju så lätt, hihi!

   Radera
 2. Hej Fröken Grön!

  Vill bara berätta att Femina är väldigt mycket mer än mode och skönhet. Vi har inredning (runt 20 sidor) i varje nummer och trädgård när det är säsong. Reportage om allt från mat till resor och litteratur, plus intervjuer med aktuella personer. Om du vill kan jag skicka dig senaste numret, så att du får tänka på saken?
  Många hälsningar
  Ulrika, chefredaktör

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, där fick man ju skämmas lite över sin okunnighet, hihi! Tack för suveränt svar Ulrika!
   För min del blev det Allers Trädgård istället, men jag kan berätta att svärmor är en trogen läsare sedan decennier tillbaka. Jag får väl börja med att smygläsa tidningen hos henne! :-)

   Radera
  2. (-: Det låter bra! Och hälsa din svärmor så gott!
   Många hälsningar,
   Ulrika

   Radera
 3. Oj där ser man. Jag slutade prenumerera på Drömhem för över ett år sedan då jag tyckte det var vita hem sida upp och sida ner. Istället har jag hittat Hem & Antik som är spot-on vad gäller min stil och intresse. Kan verkligen rekommendera den!
  Synd att tidningar läggs ner, jag blir aldrig en digital läsare men så har jag fortfarande morgontidningen kvar också. Inget slår prasslet av den till morgonkaffet:)
  Skorpan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har ändå gillat balansen mellan inredning och fina trädgårdsbilder som Drömhem har haft. Hem & antik är ny för mig, - tack för tips!

   Radera
 4. Jag tror inte mina öron, ska den lägga ner??? Det är ju den bästa! Har prenumererat i omgångar, sen köpt lösnummer ibland. Det var tråkigt att höra, faktiskt. Femina? Njaaaa ...

  SvaraRadera
 5. Håller med.. Drömhem och Trädgård är bästa tidningen. Femina kan vi vara utan. Hälsningar Ingela ����������

  SvaraRadera
  Svar
  1. Med tanke på vad chefredaktör Ulrika skrev här ovanför får kanske både du och jag ge Femina en ny chans, hihi!

   Radera
 6. Lite sent skrivet av mig men jag blev väldigt besviken när det stod i detta nummer att tidningen läggs ner. Det är en av mina favoriter. Precis som du gillar jag blandningen av inredning och trädgård och tycker ofta det varit så mysiga o vackra hem.....Ja det finns inte många tidningar som jag köper nu. Allt i hemmet Antik är rätt bra Och ibland Allt i hemmet men kommer inte prenumerera mer då flera nummer försvann innan de nått mig o jag inte fick nåt nytt nummer....Får bläddra i gamla nummer som du....
  Nettan

  SvaraRadera
 7. Då förstår jag varför jag inte hittade tidningen... Trist tycker jag för den var bra.
  gun

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!