torsdag 30 augusti 2018

Torsdagsbastu

När jag kom hem vid halv 6-tiden idag hade maken redan värmt upp bastun. Så ljuvligt att tassa genom en regnig trädgård och få sätta sig i värmen och bara slappna av efter en intensiv jobbdag! Och ännu skönare efteråt, när man har varvat ner och känner sig ren både in- och utvändigt. Utan någon som helst muntlig överenskommelse har vi redan mutat in varsin sida där inne. Fascinerande fenomen det där, att man mer eller mindre undermedvetet alltid sätter sig på samma plats. Lite som i TV-soffan, hihi!


I helgen är det tänkt att vår duktige snickare ska komma och sätta upp golv- och taklister, dörrfoder och dörr + dörrkarm in till förrådsdelen. Sen är det fritt fram för oss att inreda på riktigt, fast tanken är nog ändå att vi ska försöka hålla det hyfsat spartanskt här inne. 


I nuläget har vi bara en knoppbräda som väntar på att komma upp, men på sikt blir det nog även någon form av skåp eller en byrå för förvaring, och kanske en väggspegel också. Det där får lösa sig vartefter. Fast det brukar ju inte vara något problem att fylla ett rum med grejer, om det bara är det man vill, hihi!

2 kommentarer:

 1. Åhh så skönt med en bastu! Kvällarna börjar bli lite kyliga nu...
  Gillar din lampa där! Är den gammal? Riktigt läcker.
  Fredag igen och regnet öser ner, ja ganska skönt det med faktiskt.
  Kramis från Titti

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, lampan är gammal, men med ny sladd. Vi har fått den av goda vänner. Visst är den fin? Och alldeles perfekt grön, hihi!
   Trevlig helg till dig! Tack för alla fina kommentarer du tar dig tid att lämna här!

   Radera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!