onsdag 29 augusti 2018

Trädgårdskänsla i hallen

Eftersom det har varit så regnigt de senaste dagarna (vilket fortfarande känns som en bokstavlig skänk från ovan) knipsade jag av några dahliakvistar och satte dem i den gröna vasen på bordet i hallen. Bara en blommar, och de andra knopparna lär väl knappast orka slå ut inomhus, men det är ju fint ändå. På murstocken hänger några boksidor från en loppisfyndad flora; även det ett sätt att få in lite trädgårdskänsla. 


Med undantag för december månad bor påskharen från New York på det här bordet året runt. Kan man inte skriva in en adventshare i jultraditionerna? The Christmas Bunny låter ju riktigt bra, hihi! Annars har jag en pytteliten röd stickad halsduk som den kan få låna, för julstämningens skull. Den satt på korpen som vår hemliga tomte lämnade av här förra julen, vilket ni kanske minns från det HÄR inlägget.


För övrigt har jag hört ryktas att det är 50% rabatt på alla trädgårdsväxter på Växtmästaren i Osby ett par dagar framöver. Klarar man att hålla sig därifrån, tro? Ja, det återstår ju att se...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!