fredag 24 augusti 2018

Veckans bukett och svar på tal

Efter jobbet var det äntligen dags att slinka inom byns finaste lilla blomsteraffär och hämta födelsedagsbukett nummer två. Så lyxigt det är att bara kliva in i butiken och bli överraskad med en färdigbunden bukett! Och det bästa av allt är att jag får gå dit nästa fredag också. Och nästa. Och nästa igen. Vilken makalöst bra present! 


Primadonnan i veckans bukett är utan tvekan den här exotiska skönheten. Tror aldrig jag har sett en sådan förut. Är det någon som vet vad den heter?


Tistel, eukalyptus och sådana där "tuggummikulor" blir alltid fint i buketter, och gräs som sticker upp lite här och där är verkligen pricken över i. 


För övrigt fick jag en härlig kommentar av chefredaktör Ulrika Norberg på tidningen Femina efter att jag hade beklagat mig över min kommande "tvångsprenumeration" häromdagen. Så här skriver hon: 

"Vill bara berätta att Femina är väldigt mycket mer än mode och skönhet. Vi har inredning (runt 20 sidor) i varje nummer och trädgård när det är säsong. Reportage om allt från mat till resor och litteratur, plus intervjuer med aktuella personer."

Tack för att du tog dig tid att kommentera, Ulrika! Hade jag läst kommentaren lite tidigare kanske jag hade tänkt om, men nu hann jag ställa om prenumerationen till Allers Trädgård istället. Svärmor är dock en trogen läsare sedan decennier tillbaka, så jag får väl smygbläddra i tidningen hos henne nästa gång jag är där. Och lite mallig är jag allt över att chefredaktören på Femina läser Fröken Gröns blogg! Om så än bara för en gång. 😊

2 kommentarer:

  1. Underbar bukett! Ja vad vore livet utan blommor?!
    Jamen det var ju en rak och glad kommentar, gillas :)
    Ha nu en skön helg...
    Kram Titi

    SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!