tisdag 11 september 2018

Krokar i badrummet

Att borra i kakel vill man ju inte göra i onödan. Om man ska göra det vill man ju vara helt säker på att det man skruvar upp är något man inte tröttnar på i första hand. Gjort är gjort, liksom. Ända fram till nu har vi därför kört med självhäftande handdukskrokar i det nyrenoverade badrummet, men så här sju månader senare börjar klisterytan att ge upp. Jag har testat med diverse olika metoder för att klistra om dem, men alla med kortvarigt resultat. Nu har jag tröttnat och köpt nya krokar. 


Eftersom det fortfarande känns läskigt definitivt att borra i det nya kaklet, så provar jag med en ny självhäftande variant: En knopp i något bakelitliknande material med sugpropp, som jag hittade för 25 kronor styck på Åhléns i helgen. Det fanns svarta med, men jag valde vita. I stilen passar de faktiskt in riktigt bra. 


Den där sugproppen kommer säkert inte heller att vara någon evighetslösning, men får duga så länge. När vi har hittat de helt perfekta handdukskrokarna kanske vi fattar mod och borrar i kaklet på riktigt. 

2 kommentarer:

  1. Sök på nie wieder bohren så hittar du massor av saker du kan sätta upp på kakel utan att borra. Sitter som berget. Jag har både krokar och hyllor. Finns även på Amazon.de.

    SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!