torsdag 29 november 2018

Vi-fattar-besluten-efterhand-design

Ibland fnissar jag nästan lite åt hur snabba beslut maken och jag fattar när det handlar om saker som till exempel renovering. Vi åker nästan aldrig runt på en massa ställen och tittar på tusentals alternativ, utan har en märklig förmåga att nästan alltid bestämma oss rätt upp och ner. Som när vi renoverade badrummet i vintras, och vi inte ens hade börjat titta på vitvaror när hantverkarna kom, haha! "Kan man få en sån här?" skrev jag i ett SMS till snickaren, efter ett besök på en av toaletterna på Centralsjukhuset i Kristianstad. 


Det jag syftade på var i första hand det kromfärgade vattenlåset, men också det faktum att rören inte gick ner i golvet, utan "försvann" rakt in i väggen. Och det var ju inga problem att ordna, försäkrade den tålmodige snickaren. Våra hantverkare är onekligen luttrade efter alla år hos oss, hihi!


Med tanke på hur många möjligheter och kombinationer marknaden erbjuder när det gäller renoveringsbeslut, så känns det himla skönt att vi inte stressar upp oss i onödan. Och vi har faktiskt aldrig ångrat något i efterhand. Vi-tar-det-lite-som-det-kommer-och-fattar-besluten-efterhand-design funkar bra för oss, helt enkelt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!