tisdag 1 januari 2019

Hej 2019!

Nog känns det lite extra märkvärdigt när man vaknar så här till en ny dag, en ny månad och ett helt nytt år. Som att man har en helt blank kanvas att måla vad man vill på. En tom dagbok att fylla med nya upplevelser. En nygrävd rabatt och obegränsad tillgång till vackra perenner och sommarblommor. Vad bär 2019 med sig, tro?


Mitt nyårslöfte för året blir att hitta tillbaka till litteraturen på en mer regelbunden basis. Jag vill bli en läsande människa igen. Olästa böcker finns det redan gott om här hemma, och tomten kom med ännu fler. Minst tio böcker ska jag ha läst innan det blir nyår igen.


Och så återanvänder jag ett nyårslöfte som jag har upprepat under de senaste åren: Att unna mig en ny tulpanbukett (eller något annat vårfint) ända fram tills dess att min egen trädgård vaknar till liv.


Två dagar till (idag och imorgon) lullar jag runt i julledighetsbubblan och försöker göra så lite som möjligt, med undantag för lite småplock. Tids nog tar något annat vid. 

3 kommentarer:

  1. Så klokt, läsa mer och unna sig en bukett i veckan, tar till mig båda löftena jag med!
    Tack för alla fina inlägg du gör, och ett gott nytt år till dig!
    Kram Gunilla

    SvaraRadera
  2. Härliga och kloka nyårslöften du gett - både böcker och tulpaner berikar verkligen livet !
    Är också en läsande människa och har nyss avslutat "Eleanor Oliphant mår alldeles utmärkt" - en sån där bok man aldrig vill ska ta slut.
    Ett riktigt härligt 2019 önskar jag dig med många läsupplevelser !
    Kram/Isa

    SvaraRadera
  3. Låter skönt...jag vill också läsa mer! Måla mer! Vila mer! Vi får se hur det går :)
    GOD FORTSÄTTNING önskar jag dig...
    Varm kram från Titti

    SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!