onsdag 2 januari 2019

Antik- och samlarmarknad i Linderöd

Den 30 december åkte maken och jag på en lagom lång utflykt till Linderöd, där det var antik- och samlarmarknad i sporthallen. Det var så roligt att bara gå runt och titta på alla fina gamla saker. Jag gjorde slag i sak utökade min julkulesamling med två gamla glaskulor. Den enfärgade är kanske inte så iögonfallande, men den fick jag mer eller mindre på köpet.


Maken köpte en liten minitomte till mig. (Helt klart en bror till den blåklädda tomten i badrummet.) En tung gammal trädgårdskruka fick också följa med hem. Trädgårdsgrejer spanar jag ju efter 365 dagar om året, hihi! Annars chockerade jag mig själv genom att INTE komma hem med världens finaste gröna knoppbräda och en lika grön fin mjölkkanna. Undrens tid är visst inte förbi...


Idag blåser det iskalla vindar i "Glesbygd". Vi har varit en liten sväng till återvinningen med kartonger och annat skräp, men annars är jag mest hemma och laddar upp inför jobbstart imorgon.  Kaffe i mängd känns som bra träning när man är kommunalanställd, hihi! Tvådagarsvecka känns ju som en alldeles lagom start, får jag säga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!