torsdag 3 januari 2019

Tack alla snälla bloggläsare!

När jag läser om näthat och elaka internet-troll tänker jag att det verkligen är så långt från min digitala värld man kan komma. Istället förundras jag över alla snälla människor jag kommer i kontakt med genom bloggen. Allt som oftast blir jag alldeles varm i hjärtat över den vänlighet, omtänksamhet och generositet som möter mig i form av snälla kommentarer och positiva e-mail. Till jul fick jag till och med ett riktigt pappersjulkort ända från North Carolina (tack Bisse!), och häromdagen låg det plötsligt ett litet paket med norska frimärken i brevlådan. Det innehöll ett fantastiskt fint handskrivet brev och en supervacker munblåst glasvas!


Tusen tack, snälla Tove! Du gjorde verkligen min dag! Nu längtar jag ännu mer till våren, för då ska jag plocka vårblommor och sätta i den fina lilla vasen. Tänk er vitsippor eller klarblåa skillor. Så himla vackert! I väntan på det får vasen bo på hedersplats i tallrikshyllan i gröna rummet. 


Och så måste jag ju nämna den där fantastiska adventskalendern igen, som helt plötsligt bara låg i en låda på kökstrappan i slutet av november, och som verkligen har förgyllt min tillvaro under hela december. Här är ytterligare några fantastiska saker som min hemliga tomte har skämt bort mig med:


Tack alla snälla bloggläsare! Jag blir verkligen rörd över hur fina ni är mot mig och hur mycket positiv energi ni tankar den här bloggen med. 💚

1 kommentar:

  1. Ja! Adventskalendern! Det är så fantastiskt, vilken medmänniska <3
    Kram

    SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!