söndag 27 januari 2019

Stämningsfullt bomullstäcke

Det har snöat under natten, och det fortsätter att snöa nu på dagen. Med skånemått mätt får man väl ändå säga att det är ganska vitt ute. Som om världen har täckts av ett bomullstäcke. Ganska stämningsfullt ändå!


Medan vi fortfarande satt i nattkläderna och drack morgonkaffet, var vår snälla granne och hans tre barn ute och skottade trottoaren hela vägen ner i backen. Behöver jag säga att vi har världens bästa grannar? 


Jag pulsade runt en sväng med kameran på förmiddagen. Bakom badstugeknuten fick jag syn på en liten kanin, som satt i snön och spanade på något. Skymtar ni den på bilden här nedanför? Jag försökte smyga mig fram för att få fri skärpa, men då hoppade den iväg illa kvickt. 


Alla grejer som stod på verandatrappan är fortfarande nedflyttade på gräset, sedan vi slängde ut granen den vägen. Granriset som låg framför nedersta trappsteget flyttade jag till rosenbuskarna för någon vecka sedan. 


Det snöar som sagt fortfarande, men det är plusgrader ute, så det ska visst eventuellt övergå i regn framåt kvällen. Synd ändå. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!