tisdag 26 mars 2019

Tisdags-trippel

När vi städade i helgen tog jag ner min Happy Lights-slinga i sovrummet. Den hade hängt där i hörnan bredvid fönstret i flera år och började kännas svårdammad. Jag slängde upp den på vinden så länge, så får vi se om jag saknar den. Jag kanske rentav glömmer att den ligger där, som så mycket annat som har vandrat samma väg...


De nystrukna kökshanddukarna jag hängde upp i söndags, har vi redan lyckats solka ner. Fast vi har mängder av dem i linneskåpet i källaren (både ärvda och loppade), spanar jag alltid efter linnehanddukar med monogram när jag är på loppis. Roligast är det om man hittar bokstäver som passar in på oss. Tur att man har dubbelförnamn, och att maken och jag har olika efternamn, så att det blir extra många möjliga bokstavskombinationer, hihi!


Det slog mig idag att jag inte har använt julklappen från min jobbkommun, som består av ett presentkort att spendera i valfri butik i Osby. Det går ut 31 mars, så nu börjar det brinna i knutarna. Förra året köpte jag fröpåsar för hela slanten, och jag tror att jag kör en favorit i repris i år. Kanske redan imorgon. 


Nu är det dags för "Trädgårdstider", så det blir over and out for now för min del. Ha en skön tisdagkväll!

2 kommentarer:

  1. Åh roligt med frön. Jag satt basilika idag. Hoppas det kommer upp inom kort. Ha det fint kram från Nina

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har inte kommit igång med en enda frösådd än, men jag tänkte ta tag i det till helgen!

      Radera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!