onsdag 10 april 2019

Blågult

Nu blommar forsythian för fullt i buskaget mellan snäckdammen och badstugan. När man sitter där borta på den gröna bänken, känns det nästan som att man sitter i en fluffig knallgul grotta. En inte helt oangenäm upplevelse, får jag säga. 


Från baksidan av buskaget ser det ut som på bilden här nedan. Och om någon undrar vad det gröna som skymtar på bilden är, så kan jag tala om att det är min tubtrug. Verkligen det bästa trädgårdsredskapet! Jag har haft min i åratal, och jag använder den så gott som varje dag.


Vänder man blicken ner på marken i den här delen av moraset, så är det alldeles blått av skilla där. Heja Sverige gul och blå!


Zoomar man ut, så är det helt plötsligt inte lika charmigt, hihi! Men det ska bli fint snart. Vi ska nämligen röja upp på kortsidan mellan stugan och buskarna in mot grannen i söder och sen lägga grus och en kant av natursten. Och kanske fixa till ett litet insynsskydd av något slag. Och plantera lite nya träd och buskar. Och fixa till en plats för uteduschen. Och kanske skaffa oss en kallbadtunna. Och... Ja, ni hör ju. Projektlistan för sommaren 2019 är redan massiv, hihi!


För övrigt stod min nya trädgårdstunna redan på uppfarten när vi kom hem idag, så nu är det bara att sätta igång. Tur vi har ett gäng extra lediga dagar framför oss snart!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!