onsdag 8 maj 2019

Den ostylade bilden

Det är så fiffigt med zoomobjektiv på kameran, för då kan man ju begränsa vad man vill visa på bild. Verkligheten ändå, men inte hela, liksom. Häromveckan visade jag ju bilder på mitt nystädade växthus, men vad jag inte visade var hur det såg ut bakom ryggen på mig. Här står krukor staplade på hög, orensade pallkragar, resterna av bordet som gav upp och en massa annat mög. Nu får ni se den ostylade bilden, haha!


Vanligtvis brukar det finnas en spaljévägg mellan pallkragarna och komposthögen, så att man kan gömma både pryttlar och skräp där bakom, men den som stod där tidigare drog sin sista suck i vinter. Man får ändå säga att den höll ovanligt länge för att vara en 79-kronorsvariant från ett av lågprisvaruhusen, men nu grunnar jag ändå som bäst på en mer hållbar variant. Kanske hittar jag något stabilare. Kanske blir det kastanjestaket här också, som runt resten av köksträdgården. Man kan ju alltid plantera något grönt som klättrar upp framför. 


Den där trädgårdssoptunnan får vi annars säga är vårens bästa investering, för numera har vi faktiskt inte en enda skräpsäck på uppfarten. Imorgon är det säsongens andra tömning, och tunnan står redan knökfull i grindhålet och väntar. Det går i massor i den! Hoppas inte det finns regler för hur tungt man får packa den, för då lär vi få betala övervikt...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!