torsdag 4 juli 2019

Det kom ett SMS...

Jag satt i godan ro i soffan, när det plötsligt kom ett SMS från Växtmästaren i Osby. 50% på ett helt köp! Tjugo minuter senare svängde jag in på deras parkering, hihi! Jag menar, vilka trädgårdsnördar kan motstå sådan "grooming"Det kändes verkligen som att jag gick runt ensam i en godisaffär den första kvarten, innan andra hugade spekulanter slutligen började droppa in. 


Jag har som vanligt många trädgårdsplaner, men ingen som är direkt konkret och färdigtänkt, så jag får säga att jag gick ganska försiktig fram ändå. Jag tänkte att det ändå var en smart plan att köpa sådant som står på min önskelista, som är ganska dyrt till ordinarie pris, så det gjorde jag. Det blev en vidjehortensia 'Ruby Annabelle', en bergbambu 'Bimbo', en acer (japansk lönn) 'Atropurpureum', ett rejält stort buxbomklot, ett gäng kaukasisk förgätmigej 'Jack Frost' och spetsmössa 'Sugar and Spice'. Hade det inte varit för att det började ösregna, så hade jag väl gått där än, hihi!


Nu ser det ut som att jag har öppnat en egen trädgårdshandel nere i köksträdgården. Men vi ligger faktiskt i startgroparna för ett nytt trädgårdsprojekt utanför stugan, där växterna alldeles säkert kommer till användning. Då kommer jag säkert ångra att jag inte köpte ännu mer...

1 kommentar:

  1. Såna sms vill man ju ha! "en av deras bästa kunder", jo det kan man ju förstå...;)

    Kram Gunilla

    SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!