torsdag 22 augusti 2019

Studiebesök och "studiebesök"

Maken är med som kommunrepresentant på ett vänortsbesök i Danmark ett par dagar. Idag MMS:ade han bilder från ett av de många spännande studiebesöken han får vara med om. Jag kände igen platsen direkt, trots att jag aldrig har varit där i verkligheten: The Norrmans Boutique B&B i Klippinge på södra Själland. Det här stället har ju varit väldigt hajpat i både media och sociala medier det senaste året, och visst förstår man varför. 


Anna och Lars Norrman, som driver stället, är ju faktiskt från Sverige. Ni minns dem kanske från TV-programmet "Husdrömmar" för några år sedan, då man fick följa renoveringen av deras tidigare hus på Strandvejen norr om Köpenhamn. Med sitt nya B&B-projekt har de vunnit pris som "Årets iværksetter" (typ "årets entreprenör" på svenska) i kommunen Stevns, och jag kan tänka mig att det är med anledning av det som maken hamnade där idag. 


Själv lyxade jag till det med ett "studiebesök" på IKEA i Älmhult efter jobbet. Det resulterade i en lagerhylla i zink att ha i källaren, tre nya soffkuddar och två korv med bröd. Minsann.


Kanhända svängde jag också inom en lokal plantskola i Älmhult. Kanhända fick jag med mig två stora fina exemplar av havtornsbusken 'Hikul' hem därifrån. Detta kan jag dock varken bekräfta eller dementera...


Och imorgon är det fredag igen. Det är ju galet så snabbt dagarna går. Visst är det något skumt med tid och ålder? Ju äldre man blir, desto fortare går tiden. Nästan lite läskigt, det där. Men fredagar är ju trevliga, så jag klagar iallafall inte på det. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!