onsdag 21 augusti 2019

Krans, kofta och ytterligare en trädgårdsdag

Jag fick en så vacker liten höstkrans av en härlig person på mitt jobb idag. När jag kom hem, trädde jag i ett läderband och hängde upp den på glaset till vitrinskåpet i gröna rummet. Tack, snälla S! Titta så fint det blev!


Ser ni förresten att mina rara små tändsticksfår står där inne i skåpet? Jag hade inte hjärta att lägga ner dem i jullådan, när det var dags att plocka undan allt pynt efter nyår. Men några ulliga små får i skåpet kan man väl komma undan med året runt? 


Så mörkt det har börjat bli om kvällarna nu. Jag tillhör ändå den kategori människor som omfamnar hösten, när den väl kommer. Jag gillar lunken man går in i så här års, och september brukar ju dessutom kunna bjuda på en del riktigt fina dagar. Det enda som känns lite meckigt är vad man ska klä på sig, när det är kallt på morgnarna och varmt på eftermiddagarna. Lösningen stavas ofta k-o-f-t-a, hihi! 


Jag såg just att den årliga trädgårdsdagen på Bäckaskogs slott går av stapeln nu på söndag. John Taylor är visst där och gör någon slags scenframträdande i år. Typiskt ändå att det är samma helg som Sofiero. Orkar man åka på utflykt två dagar i rad, tro? Hmmm, det känns tveksamt...

1 kommentar:

  1. Söt söt krans...i helgen måste jag sätta mig och göra något fint till ytterdörren. Hösten gillas och det har var helt ljuvliga dagar o kvällar den här veckan :)
    Kram från grannön & Titti

    SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!