söndag 29 september 2019

Färgklickar på verandatrappan

Ett par timmar mitt på dagen hade vi riktigt fint höstväder här i "Glesbygd". Ljumma temperaturer och sol kändes onekligen mer lockande än soffan, så jag masade mig ut för att höstpiffa lite på verandatrappan.  


Pumporna från EKO-hallen låg kvar i bilen sedan igår och fick komma fram nu. Det är ändå kul att mötas av lite färgklickar när man kommer hem. Som ni ser på bilderna flyttade jag runt dem lite efterhand. Undrar vilka bilder som togs först och vilka som togs sist? Det har jag redan glömt, hihi!


Cypresserna, som inhandlades till advent förra året, har stått nere i köksträdgården hela våren och sommaren, men nu flyttade jag fram dem igen. Det är trevligt att få lite grönt på höjden på sidorna. 


I den murkna gamla skottkärran satte jag korgar med ljung och murgröna. Jag har slutat ställa frågan om skottkärran överlever ett år till.


Det rufsiga gräset i korg stod vid kökstrappan tidigare. Det börjar förvisso gulna lite grann, men jag tycker det är fint ändå.


Inne på glasverandan blommar Drottning Ingrid-pelargonerna för fullt. Ingen har visst talat om för dem att det är höst nu. Well, sommar inne och höst ute känns som en fin kompromiss, så här i övergångsperioden. 


I skrivande stund har regnet hittat tillbaka, men det är faktiskt mysigt det med. Lite innepyssel så här innan den nya arbetsveckan startar, är inte så dumt det heller. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!