onsdag 27 november 2019

Tomtebesök igen!

När vi kom hem från jobbet ikväll, konstaterade vi att vi hade haft besök av vår hemliga tomte igen! Precis som förra året lämnade tomten efter sig en fantastisk adventskalender bestående av 24 vackra numrerade paket. Den här gången låg paketen i en flätad grön korg; bara den i sig är ju en jättefin present!


Det är femte julen i rad som den snälla tomten smyger sig hit med fina presenter, och vi har fortfarande inte lyckats lista ut vem det är. Det började på annandagen 2015, då det plötsligt hade landat två små betongänglar på verandatrappen. 


2016 hittade vi ett hemligt paket med en jättefin rostig trädgårdsskylt...


... och inför julen 2017 stod det plötsligt en vacker gjutjärnskorp på en bänk på uppfarten.


Förra årets hemliga julklapp var också en adventskalender, som sedan förgyllde tillvaron varje decembermorgon ända fram till julafton. Paketen innehöll saker med jultema, både gammalt och nytt.


Och nu har tomten alltså varit här igen, med en ny paketadventskalender. Jag blir så rörd av tanken på att någon har lagt tid och kraft och kärlek på att göra mig så glad. Kära lilla tomte, jag önskar så att jag kunde lista ut vem du är, så att du kunde få en riktigt stor kram! Nu får du en cyberkram istället.💚💚💚

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!