tisdag 26 november 2019

Adventsstaken Selma

Jag går förbi en fin liten elbutik på min jobbort varje dag, och en dag i förra veckan när jag gick förbi det adventspyntade skyltfönstret, så slog det mig att det vore riktigt mysigt att ha en adventsljusstake ute i smatten här hemma. Väl inne i affären var det minsann riktigt svårt att välja bland alla fina modeller, men jag fastnade för en enkel men fin modell från Star Trading, som är i lite gammal stil och heter Selma.

Bildkälla

Den här modellen finns i hela sex olika färger, men jag tyckte bäst om den varmt beigegrå nyansen som kallas elefantfärgad på hemsidan. Mot de gröna väggarna ute i smatten tror jag att den kommer att bli riktigt fin. Jag får väl återkomma med bild när jag har satt upp den på lördag. Nu måste jag bara komma ihåg att fixa en förlängningssladd...

2 kommentarer:

 1. Lustigt att du fastnade för just den. Jag har köpt två sådana till mina sovrumsfönster. Fast den brunbetsade varianten. De är fina i sin enkelhet och lagom nätta. Ska bli kul att tända dem på söndag. Och se hur din ser ut på plats också.
  Kram Karin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi har visst samma goda smak, hihi!
   Kram på dig!

   Radera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!