måndag 25 november 2019

Juligt så det förslår

På eftermiddagen igår tjuvstartade jag julpyntandet lite grann ute på bordet vid ladan. Jag tänkte att det blir så himla mycket att göra om jag spar allt pyntande till nästa helg, och så kliade det ju lite grann i fingrarna också. Det blev granatäpplen från mataffären och mjuken (mjuk en alltså; det där ser så konstigt ut när man gör ett sammansatt ord av det) från Blomsterlandet, och i övrigt växter och pryttlar som redan fanns hemma. 


Det understa hyllplanet hade en framkant som var mjuk som en brödlimpa... Till våren får jag gräva fram en ny gammal golvplanka och såga av den i rätt längd, men det orkade jag inte igår. Istället gjorde jag en "latmanslagning" genom att bryta av den murkna delen, skruva ur skruvarna, vända fulsidan inåt och skruva fast skruvarna i konsollen igen. Jag är verkligen imponerande händig, haha! 


Det blev så tomt i vänsterhörnet när zinkvattenkannorna åkte in på vinterförvaring, så jag släpade ut ett gammalt kronhjorthorn ur ladan. Juligt så det förslår, om man låtsas att det är ett renhorn!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!