lördag 25 januari 2020

Loppistur till Lönsboda

Mest för att känna att vi faktiskt har gjort något idag, tog maken och jag oss en loppistur till Lönsboda på förmiddagen. Där har den lokala idrottsföreningen en riktigt välsorterad second hand-butik i en före detta möbelaffär, och intill ICA ligger det ytterligare ett bra loppisställe, som delas av flera olika antiksäljare. På båda ställena brukar vi alltid hitta kul grejer. Ett av dagens fynd är en stor gjutjärnstyngd, som nog har suttit som motvikt på en bom eller liknande. När vi kom hem lade vi den med undersidan uppåt i gruset utanför bastustugan. Den har både läcker färg och något slags vackert monogram.


Min vana trogen släpade jag hem en gammal pall, hihi! Det finns nämligen ingen gräns för hur många sådana man kan ha hemma, där de kommer till användning både inomhus och utomhus. Ett grönt emaljfat slank visst också med av bara farten. 


Det var en lagom liten utflykt. Resten av dagen har jag gått i mysbrallor och småpysslat här hemma. Just precis så där som jag älskar att ha det på lördagar. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!