fredag 14 februari 2020

Alla hjärtans dag

Jag fick instruktioner av maken att gå inom byns finaste lilla blomsteraffär, när jag klev av bussen på eftermiddagen. Där väntade en ljuvlig alla hjärtans dag-bukett bakom disken, som han hade varit där inne och beställt redan igår. "Kommer du och hämtar den?" hade floristfröknarna frågat honom. "Nej, hon får komma och hämta den själv," hade maken svarat. "Det är ju liksom halva nöjet för henne." Han känner ju sin fru väl, den gode maken, hihi!


När jag kom hem hann jag fota buketten utomhus i eftermiddagssolen, som vi har åtnjutit i nordöstra Skåne idag. Så härligt med ljus! Att jag sedan hade både toppluva och vantar på mig, behöver vi inte låtsas om.


Sen stoppade jag in min omtänksamme man i bilen, körde in till Kristianstad och bjöd honom på en obokad spontanmiddag på en fullbokad restaurang. Vi gamlingar kom nämligen dit så tidigt att vi hann "låna" ett bord, innan de riktiga gästerna kom, hehe! PUSS OCH KRAM PÅ ALLA HJÄRTANS DAG!

3 kommentarer:

 1. Åh låter underbart! Låter som en mysig dag och vilken vacker bukett. Ha en fortsatt trevlig kväll! Kram Nina

  SvaraRadera
 2. Ökande ålder har en hel del fördelar förutom alla klokheter man lärt :) Kul idé av maken och duktiga florister som skapade en fin bukett.

  Ha det gott! Carina

  SvaraRadera
 3. Vilken fin bukett och det låter som en härlig fredag!
  KRAM från Titti

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!