lördag 27 juni 2020

Stefanandra, gargoyle och läskincident

AC i bilen känns ju lockande, när det är närmare 30 grader varmt ute. Och när man ändå sitter i bilen kan man ju passa på att köra till en plantskola, hehe! Jag hamnade på Blomsterlandet i Hässleholm, där jag tänkte att jag kunde hitta något trevligt litet träd att plantera i mitt pågående planteringsprojekt nere vid bastustugan. Det gjorde jag inte, så min blomsterkornell i zinkbaljan får hoppa in som stand-in, mest för att jag ska få en känsla för hur det skulle kunna bli. Nog vore det väl trevligt med lite grönska på höjden där.


Däremot hittade jag liten stefanandra, som lär vara en utmärkt marktäckare på svåra platser. Ingenting har kommit i jorden än, men däremot har vi spettat upp ytterligare några rejäla stenbumlingar och lagt ut i slänten. På en av dem har jag placerat min lilla trädgårdsgargoyle Hilda, som får sitta där och titta ut över hela härligheten. Om hon blir kvar där återstår att se, men jag tycker hon är ljuvlig, där hon sitter och filosoferar. 


Några fina lejonkrukor ville visst också åka bil med AC. Klart de fick åka med. Nu innehåller de vit och blå daggsalvia och lavendel. 


Dagens blogginlägg kom lite sent. Det är sånt som händer, när man spiller Fanta Zero över hela sin dator. Den var inte riktigt på hugget efter det, om man säger så. Och nu fungerar inte å-tangenten, så den bokstaven har jag kört en copy-paste på från ett annat gammalt inlägg. Hmmm...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!