måndag 29 juni 2020

Trädgårdsinlägg för hela slanten

Det blir mycket trädgård här på bloggen nu, men det är ju å andra sidan det nästan hela mitt liv kretsar kring så här års. Och så här i tider av coronakarantän händer det ju liksom inte så himla mycket annat i övrigt. Mina datorproblem kan jag ju inte blogga om varje dag (även om jag fortfarande får köra copy - paste på både 'p' och 'å'), och att jag dessutom har spenderat halva min arbetsdag på att migrera min jobbdator intresserar väl ingen. Nä, trädgårdsinlägg för hela slanten får det bli. Mer trädgård åt folket! Tycker ni att det är trist, får ni väl hoppa över mina inlägg fram till september, hihi!


Igår var det ju Tusen Trädgårdar - evenemanget då privatpersoner i hela Sverige öppnar upp sina trädgårdar för allmänheten. Det brukar vara himla trevligt, fast i år valde jag av förklarliga skäl att stanna hemma. Jag tycker ju ändå bäst om min egen trädgård, hihi!


Imorgon jobbar jag min sista dag innan en 40 dagar lång semester tar vid. Jag älskar verkligen mitt jobb, men nog ska det bli skönt att få stänga av hjärnan ett tag och bara vara. Förmågan att göra just det där sista är en av mina sanna talanger, faktiskt. Men ett och annat litet trädgårdsprojekt ska det nog bli också. Fast det är ju i och för sig också väldans vilsamt. 

2 kommentarer:

  1. Ingen fara. Dina fina trädgårdsinlägg är ju en av anledningarna till att jag följer bloggen.

    SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!