fredag 21 augusti 2020

Överraskningsbukett nr. 1

Nu har jag en härlig fyraveckorsperiod framför mig. Varje fredag eftermiddag får jag nämligen gå till byns finaste lilla blomsteraffär och hämta upp en färdigbunden bukett, som maken har beställt till mig. Var inte det en helt fantastisk födelsedagspresent, så säg?

Det blir som att få en härlig överraskning varje fredag, eftersom jag inte vet vad jag ska få. Men tjejerna på blomsteraffären känner mig väl och vet vad jag gillar, så förväntningarna kommer att vara höga, hehe! Den första buketten hämtade jag idag, och den satte verkligen ribban. Vilken underbar färgskala med mixen av mörkrött och olika toner av rosa!


Och de små runda eternellerna är som små runda syrliga karameller. Varför har jag inte sått några eterneller i köksträdgården förut? Det måste det bli ändring på nästa sommar. 


Vilken härlig start på helgen! Och imorgon ska jag på hemlig födelsedagsutflykt med mina två väninnor. Jag väntar som bäst på SMS-instruktioner var jag ska möta upp dem. Spännande! Jag får återkomma imorgon kväll och berätta var jag hamnade. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!