lördag 19 september 2020

Soptipp, lördagsgodis och krya-på-dig-bukett

Min första riktiga aktivitet sedan förra lördagen blev en runda till soptippen med maken för att slänga vår gamla soffa. Tänk nu så bra att vi har en liten transportbil att köra stort skräp i, för annars hade väl den där soffan blivit kvar på uppfarten hur länge som helst. Belöningen för väl utförd insats blev inredningstidningar, plommon och lördagsgodis. Det kan faktiskt hända att jag fick glass också...

 

Jag fick ett krya-på-dig-blombud från mina föräldrar igår kväll, så nu har jag en fin helgbukett att njuta av den här helgen också. Tack, så fin! Jag älskar de djupa höstfärgerna i kombination med rosa. 

I buketten finns det både rosor, hortensia, krysantemum, hallonkvistar, ormbunksblad och en vacker calla. Från byns finaste lilla blomsteraffär, så klart.


Jag känner att jag börjar bli smått rastlös, vilket är ett sundhetstecken. Inte för att jag orkar göra så mycket i praktiken, men jag har iallafall börjat planera små projekt i teorin. Om jag är på benen imorgon, så ska jag nog försöka vara ute i trädgården lite grann. Den börjar se så där bortglömt rufsig ut och är i behov av lite omvårdnad. Lite som bloggerskan den här veckan, hihi!

1 kommentar:

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!