fredag 29 januari 2021

Bukett, begonia och bastu

Nu när jag jobbar hemifrån har det blivit lite av en fredagstradition att jag flexar ut så snart jag är klar med dagens arbetsskörd. Idag var jag färdig klockan 14.00, och nog känns det som att helgen blir lite längre då. Det är också väldigt praktiskt att jag hinner ner till affären för att fredagshandla, innan alla andra bybor kommer dit. Och på vägen hem tittar jag alltid in på byns finaste lilla blomsteraffär och plockar med mig en helgbukett. Här kommer så veckans bukett-på-stol-bild. Den har ju också blivit lite av en fredagstradition, hihi!

Fast i verkligheten står buketten inne på det lilla vita bordet i gröna rummet, för ute på verandan är det smällkallt på vintern, så där är vi inte alls. Det var ju faktiskt ganska OK fotoljus inomhus också. 


En begonia med vackra röda ådror på undersidorna på bladen fick också följa med hem. Jag behöver verkligen lite nya krukväxter i fönstren, som alltid den här tiden på året. Egentligen skulle jag vilja köra till Blomsterlandet och shoppa loss rejält, men en sådan utflykt känns ju inte helt befogad just nu, när smittspridningen är så stor som den är i nordöstra Skåne. 

Nu är bastun igångsatt, och kanske är det idag som jag är modig och vågar rulla mig i snön. Fast det skulle jag inte sätta pengar på, hehe!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!