tisdag 30 mars 2021

Vårvärme, penséer, tuttar och saxar

Idag måste det vara årets hittills varmaste dag, så härligt! Jag smet ut från mitt hemmakontor både på lunchrasten och kafferasten för att njuta. Jag planterade ytterligare ett par krukor med penséer och såg årets första citronfjäril fladdra förbi. Det krävs inte mer än så för att man ska känna lyckan rusa i kroppen. 


På rishögen bakom ladan hittade jag en stump av en avsågad stam, som ser ut som en kvinno-torso. Jag låtsas att det är en sådan där "tutt-kruka" som dyker upp frekvent på bild i både tidningar och på Instagram just nu, hihi! Den kan få stå på hyllan i växthuset ett tag.


Jag fick ett Tradera-paktet i brevlådan med två antika skräddarsaxar. Åtminstone den större ska få hänga på en krok någonstans i köket, när vi kommer så långt som till detaljerna. Det är ju behändigt att ha nära till en sax när man ska klippa upp ett paket eller så, och det är ju en bonus om den är vacker också. 


Det ska visst bli skönt väder imorgon också. Hela 17 grader står det på väderleksprognosen! Då ska jag nog försöka stämpla ut tidigt, så att jag får vara ute och njuta. Lovely!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!