tisdag 4 maj 2021

Ett friskhetstecken

Corona är onekligen en erfarenhet man gärna hade klarat sig utan. Både maken och jag har varit mer eller mindre däckade här hemma på Solhäll de senaste 10 dagarna, och det känns att det är en bra bit kvar innan vi är på banan igen. Vi är dock glada och tacksamma över att det inte har gått längre än att vi fortfarande kan hantera det hemma. Glada och tacksamma är vi också över alla fina hälsningar om god bättring här på bloggen. Det värmer verkligen i hjärtat!


Det är nästintill chockerande att inse hur långt våren plötsligt har kommit, medan jag har varit sängliggande. Grönskan har fullkomligt exploderat, och rabatterna är plötsligt fulla av blommande lökväxter och perenner som har växt sig stora. Jag gick ett varv runt huset idag och kände hur våren fullkomligt fyllde mina ömmande lungor. Nu längtar jag verkligen efter att få vara i min trädgård! Och att komma igång med bloggandet snart igen. Det måste ju vara ett friskhetstecken så gott som något. 

18 kommentarer:

 1. Visst är det fantastiskt att våren bara pågår, trots kylan som ändå råder. Vilka ljuvliga Kungsängsliljor! Härligt att du ändå kan känna in våren! Hoppas att det är ett friskhetstecken, det är det säkert.
  Fortsätt krya på er!
  /Lisa

  SvaraRadera
 2. Härligt att höra något från dig igen. Hoppas du får njuta av våren nu. Jag har nyss fått min första vaccinspruta. Känns bra men lite läskigt. Fin bild på Kungsängsliljorna. Här är de inte riktigt utslagna ännu. Kraaam Pia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt att du har fått vaccin. :-)
   Tack för krya-hälsningen!

   Radera
 3. Godt at vide at I begge er i bedring. Klem på 🌱

  SvaraRadera
 4. Härligt att höra att du är på bättringsvägen - har tänkt på dig !
  Välkommen tillbaka till bloggvärlden !
  Fortsätt att krya på er !
  KRAM/Isa

  SvaraRadera
 5. Skönt med ett livstecken från dig! Fortsätt att krya på er! 🌸
  Kram Gunilla

  SvaraRadera
 6. Åh skönt att höra att du är på bättringsvägen.
  Hanna

  SvaraRadera
 7. Så skönt att höra att det går åt rätt håll!

  SvaraRadera
 8. Skönt att höra att du och maken mår bättre. Vårhälsningar från Småland

  SvaraRadera
 9. Vad skönt att ni mår bättre igen!

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!