måndag 14 juni 2021

Ny däckstol på plats

Det står redan en ny däckstol på plats vid gårdspumpen. En gedigen snickrad trästol, som jag hittade på annons på Marketplace och som jag och skåpbilen hämtade upp på en gård utanför Osby vid 18-snåret nu ikväll. Den har en sits som är otroligt sittvänlig och armstöd som är breda och bra och som gjorda för att ställa kaffekoppen på. Här ska jag minsann sitta och gotta mig mellan varven i sommar, det lovar jag.

Frågan är nu bara vilken färg stolen ska ha, och då menar jag både nyans och färgsort. Grön, kanske? Eller en ljusare grå, som den förra? Eller någon bruten vit nyans? Och ska jag måla med linoljefärg, kanske? Det ger ju det allra vackraste resultatet, men fönsterfärg brukar också funka bra på utemöbler och är i ärlighetens namn en snabbare lösning för otåliga människor som jag. Vad tycker ni?

Ikväll blir det dock inte så mycket utesittande, för nu laddar vi upp inför Sverige-premiären i EM-fotbollen. Det är ändå allt bra somrigt med fotbollsmästerskap, även om matchen går lite väl sent för oss som ska upp och jobba imorgon. Och den här tanten har dessutom börjat bli lite kvällstrött med åren... Nåväl, jag kan ju ligga i sängen och titta, så får vi se hur länge jag håller mig vaken. Första halvlek ska jag nog klara av iallafall. 

2 kommentarer:

  1. Järnvitrol för att få den att gråna fint? Eller olja för att hålla den träig? Allt behöver ju inte ha en färg, tänker jag. Det var en väldigt vacker Adrionstol!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej, trä är fint i sig. Men inte den "looken" jag tänkte mig just här. :-)

      Radera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!